Louvre, Sacré-Coeur en Notre Dame?

Duizenden bezoekers lopen dagelijks langs de Notre-Dame, Arc de Triomphe en de Sacré-Coeur.

Mais… er is zoveel meer te doen in Parijs. Deze website is bedoeld om jou Parijs te laten ervaren door de ogen van de Parijzenaars.

Béatrice van Puur Parijs geeft jou een blik in hun leven.

Cultuur, natuur en wijnbars

Jij bent op zoek naar een heerlijke Plat du Jour en dat achterafstraatje met leuke winkels. Je pikt graag een openluchtconcert mee op een verrassende binnenplaats en je gaat ’s avonds het liefst ergens eten waar Fransen komen. Je zoekt misschien een wijnbar in een bekende of minder bekende wijk. En je wilt de leukste parkjes van Parijs ontdekken.

Pas de soucis. Hier ben je op de juiste plek.

Hoe leven de Parijzenaars?

Weer, of geen weer, les Parisiens genieten iedere dag voluit van het leven. Zij drinken hun apéro, gaan uit eten, lezen, converseren, bezoeken exposities en luisteren naar muziek.

Hoe doen ze dat precies? Waar gaan zij naar toe?

Puur Parijs zorgt ervoor dat je mee kunt genieten. Dat kan op verschillende manieren.

  • Op eigen houtje aan de hand van de Puur Parijs insiders tips.
  • Door een programma op maat aan te vragen; specifiek samengesteld naar jouw behoeften en wensen. E-mail mij op beatrice@puurparijs.com.
  • Ga op pad met gids die de verhalen vertelt achter de schilderijen in ’t Louvre of ’t Musée d’Orsay. Interesse? Stuur me een e-mail op beatrice@puurparijs.com.

Hotel gespot!

Ik wil graag dat jij een goede basis hebt van waar je het échte Parijs kunt gaan ontdekken. Door een kritische hotelselectie bespaar ik jou tijd en teleurstellingen.

Voor je gemak heb ik ze ingedeeld in drie prijscategorieën.

Bij Puur Parijs vind je zo eenvoudige, frisse hotels in de budget categorie.

Stijlvolle en charmante hotels in de comfort selectie.

Exclusieve hotels waar je je heerlijk laat verwennen, in de luxe categorie.

Ik proef vóór.

Voor jou en stiekem een beetje voor mijzelf.

Keuze gemaakt?

Klik je op de Puur Parijs boekingsknop. Dan kom je (momenteel nog) uit bij booking.com, voor jou en mij een bekende website. Wanneer je boekt via mijn website, betaal je geen extra boekingskosten. En welk hotel je ook kiest, mijn wens is dat je na een trip terugkomt met een superblij gevoel en een heerlijk opgeladen batterij!

Druk, druk druk? Vraag om de allerbeste deals!

Met een druk leven is het soms fijn om een taak geheel uit handen te geven. Met mijn expertise bespaar ik jou alle tijd en moeite. Op verzoek reserveer ik een hotel dat bij jou past. Uiteraard in goed overleg.

Vaak pakt dit eerder goedkoper dan duurder uit. Ik sluit direct met de hotels nóg betere deals en blijf altijd op zoek naar de beste mogelijkheden.

Mail mij gerust op beatrice@puurparijs.com met jouw smaak en wensen. Ik vind vast een hotel dat bij je past.

0