Ingrid Guldenaar - Puur ParijsBéatrice Boots - Puur Parijs
Droomteam voor Parijs tips

Béatrice Boots en Ingrid Guldenaar geven je de leukste Parijs tips van Paris Insolite, een onbekender Parijs. Waarom, pourquoi? Hun ouders namen hen mee naar het Parijs van de jaren zeventig. Ze werden op slag verliefd op de stad rond de Eiffeltoren met groezelige hotelletjes, brede boulevards, kleine cafeetjes en grote parken. Stages, studie en werk in Parijs maakte de liefde onstuimiger.

Leuk zo’n amour, maar het vinden van leuke hotels in de Franse hoofdstad bleef een uitdaging. Het aanbod is enorm en bij veel hotels is de prijs-kwaliteit ver te zoeken. Zo ontstond het idee voor een hotelsite. Natuurlijk staan er niet alleen charmante hotels op Puur Parijs. Tips over heerlijk Frans eten, leuke winkeltjes en het rijke culturele Parijse leven vind je hier ook volop.

Parijs heeft vele gezichten. Van de rijken en de clochards, van de jetset en kunstenaars, arbeiders en migranten. In de blogs van Puur Parijs proef je van het leven van alledag. Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest, of laat je e-mailadres achter op onze site voor het Puur Parijs Magazine. Sowieso handig voor een verse aanvoer van Parijs tips.

 

Heb je een vraag aan het Puur Parijs team neem dan contact met ons op:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.