Mama Shelter Paris

109 rue de Bagnolet

Vanaf €160

Trendy hotel voor een schappelijke prijs. Mama Shelter Paris biedt sfeervol restaurant, trendy bar, hypermoderne werkruimtes, funky slaapkamers en fijne balkons met uitzicht.

Elke slaapkamer van Mama Shelter Paris heeft een kleine, kleurige badkamer en een kitchenette. Details als gouden teksten op de muur geven de kamers extra flair. Het originele en hippe hotel ligt in het 20ste arrondissement van Parijs op loopafstand van het beroemde Père Lachaise en van het minder bekende Place Gambetta. Dit plein vormt het hart van een wijk die tegenwoordig rijk is aan kruidenierswinkeltjes, bakkers en boekhandels.

Het 20ste arrondissement werd lang gemeden maar is nu weer trendy en trekt daardoor een artistiek publiek. Zo voelen de creatieve hotelbeheerders Maud en Christophe zich hier helemaal thuis. In hun winkel met atelier ga je mee op een reis rond de wereld aan de hand van cadeaus.

  • Trendy wijk
  • Heerlijk dakterras
  • Goede werkplekken met Apple computers: ideaal voor zakelijke reizen en freelance activiteiten

Metro: Gambetta

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0