Hôtel Thoumieux

79 rue Saint-Dominique

Vanaf €225

Eigenzinnig en charmant hotel in het centraal gelegen 7e arrondissement. Met de Eiffeltoren om de hoek bedient dit hotel een publiek dat naast luxueus slapen ook van haute cuisine houdt. – Thoumieux is een onvergetelijke ervaring.

Het boven Brasserie Thoumieux gelegen hotel is een uitspatting van designer meubelen  en nepbont. De combinatie van gedurfde dessins en materialen als marmer, bamboe, leer, hout en Art Deco behang geeft het zijn eigen stijl. India Mahdavi, de architect, heeft iedere kamer daarnaast een intiem interieur gegeven. Kamers en badkamers zijn een lust voor het oog met mooie betegeling en aparte lampen. Het linnen beddengoed voelt zacht op je huid. De gordijnen van velour zijn stijlvol. Zodra je uit bed komt, kun je genieten van een kopje Illy koffie. Tijdens het douchen geniet je van de elegante tegels en maak je gebruik van Aesop schoonheidsproducten. Echt alles draagt bij aan een algeheel gevoel van luxe en welbehagen. Maar wat dit hotel extra bijzonder maakt is het op de 1e etage gelegen twee sterren restaurant van Jean François Piège. Want hier worden de sterren van de hemel gekookt en uit dezelfde keuken komt ook elke dag een buitenissig goed ontbijt. Zeer geschikt voor kunst – en geschiedenis liefhebbers, of een perfect hotel voor koppels als er iets te vieren valt!

  • toplocatie vlakbij Eiffeltoren
  • uniek eclectisch interieur
  • sterrenrestaurant

 

Metro: La Tour-Maubourg

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hôtel Edgar