Hôtel Panache

1 rue Geoffroy-Marie

Hôtel Panache is een modern hotel met een stevige knipoog naar de jaren ’50. Gelegen in het 9e arrondissement, op steenworp afstand van les Grands Boulevards én naast de chique buurt van de Opéra.

Retro-romantiek

Alles in Hôtel Panache is gekozen met oog voor detail. Het begint al bij de keuze van het fraaie pand en de locatie. Voeg daar een strak uitgevoerde retrostijl aan toe. Streepjestapijt, stoelen met wollen bekleding en ruitjesmotief, behangetjes in de hoofdrol. De opvallende patronen op het behang verschillen per kamer; de geometrische motieven zie je terug in de mozaïekvloer van het restaurant. Het hotel annex restaurant wordt gerund door attent personeel, dat het de klant graag naar de zin maakt. Of je nu een vraag hebt aan de balie, of geniet van een lunch. Je wordt overal even vriendelijk geholpen.

Sfeervol en gunstig gelegen

Hotel Panache ligt op loopafstand van héél erg veel. Ontdek Montmartre in het noorden, slenter door hartje Parijs, steek de Seine over voor (nog) meer vertier in ‘t Quartier Latin, het kan allemaal te voet vanuit dit hotel. Haast je echter niet direct naar alle hotspots, in de buurt zelf valt ook veel te beleven! Neem café La Comète, dat schuin tegenover Panache ligt. In dit typisch Parijse cafeetje start je de dag met een café crème, of sluit je af met een wijntje.

  • Ruime keuze aan kamers: eenpersoons, familie, suite.
  • Extra: suite is gelegen over de gehele bovenste etage.
  • Locatie zeer centraal
  • Vriendelijkheidsgehalte hoog
  • Personeel spreekt goed Engels

Metro: Le Péletier, Grands Boulevards (Rue Montmartre)

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel OFF Paris Seine