Hôtel Mansart

5 rue des Capucines

Vanaf €185

Hôtel Mansart is een ouderwets klassiek hotel in een zeer chique wijk in het 1earrondissement om de hoek bij Place Vendôme. Slapen doet men hier op stand tussen 19e eeuwse olieverfportretten en antiek meubilair.

Hotel Mansart bestaat uit verschillende panden en geen enkele kamer is daardoor hetzelfde. Het levert een intrigerend gangenstelsel op. Het decor van het hotel is een hommage aan de architect van Lodewijk XIV: Jules Hardouin Mansart. De prachtige oude meubelen en klassieke stoffen geven het hotel ouderwetse grandeur terwijl het toch van alle moderne gemakken voorzien is. Vooral de antieke portretten dragen bij aan het hoge museumgehalte van Hotel Mansart. Zacht krakende vloeren en het karakteristieke interieur brengen je honderd jaar terug in de tijd, tot je weer buiten bent en het moderne verkeer aan je voorbij trekt op rue de la Paix.

  • Toplocatie tussen Place Vendôme en Opéra
  • Aangenaam ruime kamers
  • Exclusief klassiek interieur

Metro: Opéra

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0