Hôtel Les Jardins du Marais

174, rue Amelot

Vanaf €125

Hôtel Les Jardins du Marais is een familiehotel en ligt in het 11e arrondissement. De fameuze wijk Le Marais is om de hoek. Relax in de royale Parijse binnentuin, terwijl de kinderen er veilig ravotten!

Totale ontspanning

De lobby van Hôtel Les Jardins du Marais heeft een frisse uitstraling. Tafeltjes van neonglas, stijlvolle lampen en moderne kunst. Het personeel is vriendelijk en geeft je onmiddellijk het gevoel dat je welkom bent. De kamers zijn modern en rustig. Dit hotel is zo veelzijdig daarom zul je er niet lang slapen. Uitgeblust van de reis? Kom bij in de sauna. Meer behoefte aan beweging? De fitnessruimte biedt soelaas aan actievelingen. Bewegen met ontspanning? Kies voor yoga. Totale ontspanning is de troef hier.

Familievriendelijk & zomerproof

Hôtel Les Jardins du Marais is de ultieme plek voor het hele gezin. De kinderen vermaken zich in de privébios. Of ze spelen een levend spelletje schaak in de sfeervolle binnentuin. Die is zo’n 1500 vierkante meter. Wat doe jij ondertussen? Genieten van een glas rosé in de schaduw onder de parasol. Met zicht op oude Parijse panden.  Bestaat er een idyllischer start of einde van je vakantie?

Het Parijs van de locals

Hôtel Les Jardins du Marais ligt in de Rue Amélot. Deze straat is redelijk verstopt voor het massatoerisme. In de buurtcafés en authentieke Parijse bistro’s vind je vooral  Parijzenaars.

  • Parkeergelegenheid onder het hotel
  • Grote binnentuin
  • Familiekamers
  • Volop kindervermaak
  • Toplocatie
Wijk:

Metro: Saint-Sébastien – Froissart

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0