Hôtel La Belle Juliette

92 rue du Cherche-Midi

Vanaf €210

Stijlvol hotel in de beroemde wijk Saint-Germain-des-Prés. Ode aan mooie 19e eeuwse muze. Juliette Récamier. Weelderig interieur en locatie zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De kamers hebben op elke verdieping een ander kleurthema. De kleinere kamers hebben een subtiel handje of een voile om de badkamer elegant af te scheiden. De stijlvolle ouderwetse baden en de douches zijn betegeld met sprankelend mozaïek waardoor een lust voor het oog. Elk van de vier verdiepingen illustreert een fase uit het fascinerende leven van Juliette. De Italiaanse landschappen op de muren van de tweede verdieping refereren naar haar Italië reizen. De originele briefwisseling tussen de geliefden Juliette en schrijver René Chateaubriand geven de kamers op de derde verdieping een persoonlijk tintje.

Mijn man en ik kwamen hier voor het eerst op een onverwacht regenachtige dag. We kregen een paraplu cadeau bij vertrek terwijl we nog geen klanten waren. Wij boekten dit hotel direct om er een volgende keer te slapen! Inmiddels is het één van mijn favorieten.

Het personeel is zeer vriendelijk waardoor je je in dit hotel volledig kunt ontspannen. Bij aankomst krijg je een drankje en een cadeautje wacht op je bed. Het buffet ontbijt is heerlijk met verse producten en een ontspannen sfeer. Hotel la Belle Juliette heeft inmiddels ook een mooie tuin.

  • Geweldig winkelstraatje: tassen, schoenen en antiek
  • Musée d’Orsay, Eiffeltoren en Musée du Louvre vlakbij
  • De schoonheidssalon

Metro: Saint Placide / Vaneau

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel Panache slaapkamer wit bed Puur ParijsHotel Les Jardins du Marais binnenplaats Puur Parijs