Hôtel du Jeu de Paume

54 Rue Saint-Louis en l'Île

Vanaf €280

Excentriek hotel in hartje Parijs op het eiland Île Saint-Louis. Achter de prachtige oude gevel van dit hotel verrast de overdekte binnenplaats. Adem geschiedenis en geniet van modern comfort met zicht op kunst.

Als je door de poort bij Hôtel du Jeu de Paume stapt, verruil je ‘t gezellige tumult van het Île Saint-Louis voor een oase van rust en hartelijkheid. Het personeel is terecht trots: dit hotel werd in het begin van de 17e eeuw gebouwd op de voormalige tennisbanen van het koninklijk huis. Een 17 meter hoog open frame overkoepelt de enorme gezamenlijke ruimte. Knusse hoekjes zorgen voor een huiskamergevoel, de met licht overgoten ontbijtzaal geven je energie voor lange wandelingen door de stad.

De zeven-en-twintig kamers en drie suites liggen rond de open ruimte op de begane grond en de eerste verdieping. Verblijf je beneden dan is een ritje met de glazen lift toch een must: het geeft een spectaculair uitzicht op alle hoeken van de binnenplaats.

  • Op eiland in de Seine
  • Heerlijke binnentuin
  • Beroemde ijssalon Berthillon om de hoek

Metro: Pont-Marie

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0