Hôtel Bastille Spéria

1 rue de Bastille

Vanaf €175

Gevestigd in charmant 18e eeuws pand, om de hoek bij Place des Vosges. Chique gedeelte van de Marais, op steenworpafstand van een van de leukste winkelstraten van Parijs; Rue Saint Antoine.

De gietijzeren Art-deco versieringen boven de ingang van Hôtel Bastille Spéria roepen puur Parijs. Het oude hotel oogt van binnen modern met frisse kleuren en speelse patronen op het tapijt en de muren van de lobby. De ontvangstruimte nodigt uit om lekker een boek te lezen. Het personeel spreekt meerdere talen en behandelt je met alle egards. De kamers zijn eenvoudig en vrij sober van inrichting. Verlang je iets meer sfeer kies dan voor een kamer op de bovenste verdieping, met de orginele houten balken. Het uitzicht op de straat is fantastisch: je kunt hier uren naar mensen kijken die op weg zijn naar de Bastille of naar de Marais.

  • Locatie, locatie, locatie!
  • Fenomenaal uitzicht
  • Uitstekende uitvalbasis

Metro: Bastille

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0