Hidden Hôtel

28 rue de l’Arc de Triomphe

Vanaf €205

Intiem, design hotel, vlakbij Arc de Triomphe. Slaap tussen zacht katoen, ontspan in een bad van natuursteen en ontbijt met lokale producten.

Hidden Hotel bestaat uit twee fraaie panden. Zes etages, 35 kamers. Zodra je door de verweerd houten omlijste ingang binnenkomt, ben je in een andere wereld. Natuurlijke materialen als hout, leisteen, marmer, linnen zijn een lust voor het oog. Leren stoeltjes in de lounge moedigen aan om te ontspannen. Uit steen uitgehakte wastafels maken handen wassen een feest.  De kamers dragen de namen als Intuition, Emotion en Sensation. De kamers prikkelen de zintuigen mede door de transparante gordijnen rond het bed. De royalere suites bevinden zich in het oude hoekpand waar het licht aan twee kanten door de grote ramen naar binnen stroomt. De mooie ruimtes zijn slim ingedeeld.

  • Origineel design
  • Rustig gelegen
  • Champs-Élysées op loopafstand
  • Engels sprekend en behulpzaam personeel

Metro: Charles de Gaulle

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel Les Jardins du Marais binnenplaats Puur Parijs