Hôtel Thoumieux

79 rue Saint-Dominique

Vanaf € 225

Eigenzinnig en een klasse apart in het centraal gelegen 7e arrondissement. Met de Eiffeltoren om de hoek bedient het een publiek dat naast luxueus slapen ook van haute cuisine houdt – Thoumieux is een onvergetelijke ervaring.

Het boven Brasserie Thoumieux gelegen hotel is een eclectische uitspatting van marmer, designer meubelen, (nep)bont en botsende dessins. Elke kamer heeft een uniek interieur en de luxe straalt overal van af. De Illy koffie, Aesop schoonheidsproducten, de inloopdouche, de luxe badjas en de iPad met gratis wifi dragen allemaal bij aan een algeheel gevoel van luxe en welbehagen. Maar wat dit hotel extra bijzonder maakt is het op de 1e etage gelegen twee sterren restaurant van Jean François Piège. Hier worden de sterren van de hemel gekookt en uit dezelfde keuken komt ook elke dag een buitenissig goed ontbijt. Een uitgelezen gelegenheid als er iets te vieren valt!

  • toplocatie vlakbij Eiffeltoren
  • uniek eclectisch interieur
  • sterrenrestaurant

Metro: La Tour-Maubourg

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
The Loft Boutique Hostel kamer 5Hôtel Edgar