Hôtel Jules & Jim

11 rue des Gravilliers

Vanaf €220

Modern, stoer hotel in het hart van de Marais. In Hôtel Jules & Jim kun je letterlijk baden in luxe en uitkijken over de daken van Parijs.

Hôtel Jules & Jim is heel modern en tegelijkertijd intiem. Een vrij unieke combinatie. De bedenkers van dit hotel maakten creatief gebruik van de ruimte en dachten bovendien goed na over licht. Hierdoor ademt het hotel een comfortabele en prettige sfeer. De binnenplaats is een oase van rust. De buitenhaard en de verticale tuin zijn knus en bieden kans om ‘s avonds langer te genieten. Hier verblijven zakenmannen of vrouwen is luxe zakelijke suites, maar ook geliefden op intieme zolderkamers met een adembenemend uitzicht. De ligging is fantastisch: midden in gay paris! Je stapt na heerlijk uitgerust te zijn zo weer de gezellige Marais binnen voor je kopje koffie, ontbijt, lunch of diner.

Mijn favoriete plek om te eten in de Marais is le Fer à Cheval waar ik sinds de jaren ’90 veel kom om te kletsen met de grappige obers en vaste klanten. Ze hebben meestal een Plat du Jour waardoor je je direct thuis voelt en er telkens terug wilt komen.

Wijk:

Metro: Arts et Métiers

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel OFF Paris SeineHotel Panache slaapkamer wit bed Puur Parijs