Hôtel Les Jardins du Marais

174, rue Amelot

Vanaf € 125

Hôtel Les Jardins du Marais is een familiehotel in het 11e arrondissement, nabij de fameuze wijk Le Marais. Relax in de royale Parijse binnentuin, terwijl de kinderen er veilig ravotten!

Totale ontspanning

De lobby van Hôtel Les Jardins du Marais heeft een frisse uitstraling. Tafeltjes van neonglas, stijlvolle lampen, moderne kunst. Het vriendelijke personeel geeft je onmiddellijk het gevoel dat je welkom bent. De kamers zijn modern en rustig. Eigenlijk is dit hotel zo veelzijdig dat je er niet heengaat om lang te slapen. Uitgeblust van de reis? Kom weer bij in de sauna. Meer behoefte aan beweging? De fitnessruimte biedt soelaas aan actievelingen. Bewegen met ontspanning? Kies voor yoga. Totale ontspanning is de troef hier.

Familievriendelijk & zomerproof

Hôtel Les Jardins du Marais is de ultieme plek voor het hele gezin. De kinderen vermaken zich in de privébios, of ze spelen een levend spelletje schaak in de sfeervolle binnentuin van zo’n 1500 vierkante meter. Een glas rosé in de schaduw onder de parasol, met zicht op oude Parijse panden:  bestaat er een idyllischer start van je vakantie?

Het Parijs van de locals

Hôtel Les Jardins du Marais ligt in de Rue Amélot, redelijk verstopt voor het massatoerisme. In de buurtcafés en authentieke Parijse bistro’s vind je vooral  Parijzenaars. Dé garantie dat het eten goed van kwaliteit en niet te duur is!

  • Parkeergelegenheid onder het hotel
  • Grote binnentuin
  • Familiekamers
  • Volop kindervermaak
  • Toplocatie
Wijk:

Metro: Saint-Sébastien – Froissart

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
Hotel Alhambra slaapkamer zitbank Puur Parijs