Hôtel Joséphine

67 rue Blanche

Vanaf € 130

Gezellig boutique hotel in het bruisende Pigalle. Vlakbij de beruchte en beroemde Moulin Rouge en 20 minuten lopen van de Sacré-Coeur. Het hotel ligt in de luwte van al deze drukte aan de rustige kant van Boulevard de Clichy.

Joséphine Baker

Wat direct opvalt als je het hotel binnenkomt is de stem van de legendarische Joséphine Baker die zachtjes de lobby vult. Het hotel is een interessante mix van stijlen: exotisch, Parijs jaren ’20 en cabaretesk. Zwart-wit foto’s vertellen over het turbulente leven in de theaters van de jaren ’20 en ’30. In de lobby bevind zich een ‘honesty’ bar, een bibliotheek en een heerlijke zithoek. Mogelijkheden genoeg om lekker te ontspannen na een drukke dag in de stad.

 Ruime kamers

De kamers zijn voor Parijse begrippen ruim en hebben alle kleuren van de regenboog. Zo heeft iedere kamer zijn eigen kleurenthema; van vrolijk cyclaam tot rustgevend groen. Wat dit hotel uniek maakt is het grote aantal verschillende soorten kamers: van 1- tot 4-persoons met of zonder balkon. Waarbij de 4 persoonskamers eigenlijk 2 verbonden tweepersoonskamers zijn. Pure luxe in dit stukje stad!

  • Oase van rust in bruisend Pigalle
  • Fijne familiekamers
  • 20 minuten lopen van Sacré-Coeur

Metro: Blanche

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
The Loft Boutique Hostel kamer 5