Hôtel B Square

11 rue des Batignolles

Vanaf €110

Modern, fris en fair geprijsd hotel in gezellige woonwijk Batignolles. Treed in voetsporen van Impressionisten; geef je ogen de kost vanaf terrasjes op Square des Batignolles.

De kamers van Hôtel B Square onderscheiden zich door opvallend kleurgebruik. De kleurthema’s variëren van fel rood, koel turkoois, rustgevend groen tot aardetinten als beige en bruin. Hotel B Square is er in geslaagd een goede balans te vinden door blikvangers in de ontvangsthal te combineren met het rustgevende wit van de wanden. Deze balans komt op dezelfde wijze terug in de slaapkamers en in de ontbijtruimte. Veel tijd zal je echter niet doorbrengen in dit hotel, want deze buurt borrelt en bruist. Naast leuke winkeltjes als bloemist of banketbakker, en een aantal sfeervolle restaurantjes, kent het Square des Batignolles een park. Vanaf Franse balkonnetjes hebben de Parijzenaars een riant uitzicht over de bomen en de vijver.

  • Rijke historie van de wijk Batignolles
  • Biologische markt op zaterdag
  • Eetgelegenheden open op zondag!
  • Leuk voor families

Metro: Rome

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Timhotel Nation terras