Hôtel les Dames du Panthéon

19, Place du Panthéon

Vanaf € 165

Hôtel les Dames du Panthéon exudes luxury and well-being. The spiral of stairs with animal print, six floors with coquettish rooms, the silky chinoiserie, red and black boudoirs and seductive baths on legs.

Hôtel les Dames du Panthéon

19, Place du Panthéon

Vanaf € 165

Hôtel les Dames du Panthéon ademt luxe en weldaad. De spiraal van trappen met dierenprint, zes verdiepingen met kokette kamers, de zijdeachtige chinoiserie, rode en zwarte boudoirs en verleidelijke baden op pootjes.

Hotel Les Jardins du Marais binnenplaats Puur Parijs

Hôtel Les Jardins du Marais

174, rue Amelot

Vanaf € 125

Hôtel Les Jardins du Marais is een familiehotel in het 11e arrondissement, nabij de fameuze wijk Le Marais. Relax in de royale Parijse binnentuin, terwijl de kinderen er veilig ravotten.

Hotel Panache slaapkamer wit bed Puur Parijs

Hôtel Panache

1 rue Geoffroy-Marie

Hôtel Panache is een modern hotel met een stevige knipoog naar de jaren ’50. Gelegen in het 9e arrondissement, op steenworp afstand van les Grands Boulevards én naast de chique buurt van de Opéra.

Hotel OFF Paris Seine

Hotel OFF Paris Seine

20-22 Port d’Austerlitz

Vanaf € 160

Hotel OFF Paris Seine opende onlangs haar deuren voor een unieke belevenis: slapen òp de Seine. Gelegen in een moderne wijk voelt dit boothotel ondanks zijn strakke design als een cosy cocon, die tevens is voorzien van een bar met terras én mini-zwembad.

Hôtel Edgar

Hôtel Edgar

31 rue d’Alexandrie

Vanaf € 185

Hôtel Edgar is een creatieve verrassing in een onbekend deel van het 2e arrondissement. De persoonlijke aandacht van het super vriendelijke personeel geeft je het gevoel dat je in ‘n ouderwets familiehotel bent aangekomen. Niets is echter minder waar.

Hôtel Joséphine

67 rue Blanche

Vanaf € 130

Gezellig boutique hotel in het bruisende Pigalle. Vlakbij de beruchte en beroemde Moulin Rouge en 20 minuten lopen van de Sacré-Coeur. Het hotel ligt in de luwte van al deze drukte aan de rustige kant van Boulevard de Clichy.

Hôtel Design Sorbonne

6 rue Victor Cousin

Vanaf € 140

Stijlvol en intiem hotel in het beroemde Quartier Latin. Van het ontvangst tot de fleurige kamers; alles is hier goed verzorgd.

Mama Shelter Paris

109 rue de Bagnolet

Vanaf € 160

Trendy hotel voor een schappelijke prijs. Mama Shelter Paris biedt sfeervol restaurant, trendy bar, hypermoderne werkruimtes, funky slaapkamers en fijne balkons met uitzicht.

Hôtel Bastille Spéria

1 rue de Bastille

Vanaf € 175

Gevestigd in charmant 18e eeuws pand, om de hoek bij Place des Vosges. Chique gedeelte van de Marais, op steenworpafstand van een van de leukste winkelstraten van Parijs, rue Saint Antoine.

Hôtel Fabric

31 rue de la Folie Méricourt

Vanaf € 180

Heerlijk hip hotel in een deel van het 11e dat nog ontdekt moet worden. Puur genieten in de trendy bar, comfortabele kamers en fantastische buurt.

Hôtel Mansart

5 rue des Capucines

Vanaf € 185

Hôtel Mansart is een hotel in een chique wijk om de hoek bij Place Vendôme. Slapen doet men hier op stand tussen 19e eeuwse portretten en antiek meubilair.