Timhotel Nation

5-7 rue d’Avron

Vanaf €60

Fleurig en rustig budget hotel om de hoek bij Père Lachaise, in gezellig deel van het 20e arrondissement. Met lijn 2 om de hoek zit je vliegensvlug in hartje Parijs. 

De ontvangstruimte van Timhotel Nation is uitnodigend met ’n fris interieur. Wil je heerlijk uitslapen? Boek dan een kamer op de begane grond met uitzicht op het terras waar je ‘s zomers buiten kunt ontbijten. Voor een beetje hotel in Parijs betaal je al snel over de 100 euro, zeker in een nettere buurt. Dit hotel is goed geprijsd en je komt er ’s avonds met een gerust hart thuis. Blijf je na uren slenteren door de drukke stad toch liever dichtbij huis voor een hapje of een drankje? Vanuit de gezellige lokale eettentjes rol je zo je bed in.

Een aantal eenpersoonskamers liggen bovendien naast een chambre double. Zo slapen de kinderen eventueel lekker zelfstandig, maar zijn ze toch in de buurt. Of je reist single? Met een kamer voor één, betaal je hier niet voor twee!

  • Binnenplaats
  • Goede uitvalsbasis
  • Gunstig voor single reis

Metro: Avron

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hôtel MistralHôtel B Square