The Loft Boutique Hostel

70 rue Julien Lacroix

Vanaf €36

Een modern hostel, om de hoek bij het park Buttes Chaumont in het noorden van Parijs. Het mooi gerenoveerde oude pand is smal en langgerekt, wat het hostel een knusse uitstraling geeft.

Reis je alleen, met twee, of met een clubje naar Parijs voor een klein budget? Zeker in Parijs is een jeugdherberg soms interessanter dan een budget hotel. De kamers van The Loft Boutique Hostel zijn kleurig ingericht en goed uitgerust. Het aanbod varieert van 2, 4, 5, 6 en 8-persoonskamers. Verschillende terrassen nodigen uit voor een drankje en een ontmoeting. Het hostel ligt in de multiculturele wijk Belleville.

Deze wijk is onderdeel van het 20e arrondissement en het ontdekken waard: net achter het hostel, op de heuvel van het park Buttes Chaumont vind je een van de mooiste uitzichten van Parijs. Met lijn 2 om de hoek zit je ook zo bij alle hotspots en bezienswaardigheden. Eten en uitgaan doe je bij uitstek in het 11e arrondissement aan de overkant van Boulevard de Belleville. Liever écht low budget? Kook zelf! De keuken ligt gezellig aan de rumoerige straatkant.

Metro: Belleville

0