La Maison Montparnasse

53 rue de Gergovie

Vanaf €110

Hotel La Maison Montparnasse is een fleurig modern hotel in een levendige volkswijk, niet ver van Tour Montparnasse. Het idee van de eigenaren is simpel: een charmant hotel voor een redelijke prijs.

De frisse kamers hebben een moderne inrichting en aan de achterkant van het hotel ligt een heerlijk stille binnenplaats, dus ons advies is: vraag naar een kamer aan de achterzijde met uitzicht op het groen! Een uitbundige kleurgebruik komt overal terug: in het meubilair, het behang of in de verse bloemen.

Het hotel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waarbij ook rekening is gehouden met gezinnen met kleine kinderen. De beste deal is de Junior Suite met twee onderling verbonden kamers en twee badkamers. Voor Parijse begrippen is dat een ongekende luxe!

Rue de Gergovie zelf is een rustige straat, maar zo gauw je de hoek om bent voel je dat de wijk borrelt en bruist. De vele barretjes, winkels en eethuisjes worden druk bezocht door jong en oud en geven de toeristische bezoekers het gevoel in het Parijs voor de Parijzenaars te zijn.

  • Bruisende wijk
  • Heerlijke binnenplaats
  • Familiekamers

Metro: Pernety

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0