Hôtel Henriette

9 rue des Gobelins

Vanaf €89

Hôtel Henriette is een boetiekhotel, gelegen vlakbij de pittoreske rue Mouffetard. Dankzij de mix van Scandinavisch design en bij elkaar verzamelde objecten is het zowel trendy als intiem.

Chambre happy single

De kamers zijn klein à la Parisienne, maar handig ingericht en bovendien echt rustig. Ze kijken uit op een klein zijstraatje of op een schattig hofje. Bovendien is het een ideaal hotel voor single reizigers, want je kunt er echt fijne eenpersoonskamer reserveren. Voor families zijn er suites met een extra single bed.

Huiskamergevoel

Hôtel Henriette heeft een slimme balans gevonden tussen budget en comfort. De badkamers zijn eenvoudig, maar je vindt er wél producten van het bio-merk Nuxe in je douche of badkamer. Ook is er op elk bed een linnen tasje en potlood neergelegd: niks groots, maar het is net even het leuke extraatje dat je een welkom gevoel geeft. De lieflijk versierde patio is een absolute meerwaarde bij mooi weer en zowel in de ontbijtruimte als in de lobby blijf je graag even hangen.

  • Geschikt voor zowel solo reizigers als kleine families
  • Een stijlvolle optie vlakbij het Quartier Latin
  • Inspirerende decoratie
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel Panache slaapkamer wit bed Puur Parijs