Hôtel de la Mare

20 rue de la Mare

Vanaf €55

Spotgoedkoop, comfortabel hotel in onontdekt deel van Parijs. In het hart van de wijk Belleville en met lijn 2 op vijf minuten loopafstand zit je zo in het centrum van Parijs.

Hotel de la Mare ligt in een rustig straatje van het 20e arrondissement van Parijs. Niets Eiffeltoren of Notre Dame, wel een authentiek café-theater voor een biertje tussen de locals. Wat krijg je hier voor de schappelijke prijs van 55 euro per nacht? Allereerst word je vriendelijk ontvangen en krijg je leuke tips over de buurt. De mooie uitzichten over de stad, goedkope eettentjes en culturele centra bieden een frisse kijk op Belleville, een wijk met een smeltkroes aan culturen.

De kamers van het hotel zijn uitgerust met eenvoudige bedden, ’n bureautje, ‘n kitchenette, gratis koffie, thee en water. Ook het petit dej’ (ontbijt) is bij de prijs inbegrepen, een unicum voor Parijs. Voor de laagste prijzen, deel je een super schone douche. Behoefte aan meer comfort? Boek dan een kamer en suite. Reis je low budget met het hele gezin naar Parijs? Kies dan een prachtige familiekamer voor een fantastische prijs.

  • Nieuwe Parijse ervaring
  • Gunstig voor soloreizigers
  • Prijs

Metro: Ménilmontant

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hôtel B Square