Hôtel Alhambra

13 Rue de Malte

Vanaf €95

Hôtel Alhambra is een fleurig hotel dat zeer hoog scoort op prijs-kwaliteitverhouding. Met een binnenplaats van 500 vierkante meter én privéparkeergelegenheid is dit een tophotel voor gezinnen.

Streling voor het oog

Hôtel Alhambra hult zich sfeervol in primaire en gemengde kleuren zoals rood en zachtblauw of mosgroen. De designinrichting, die traditioneel hout en modern beton combineert, is een streling voor het oog. De meubels voelen fijn en comfortabel aan. De kamers zijn licht, netjes, en rustig ingericht.

Heerlijke tuin

Zowel voor het ontbijt als voor het diner kun je terecht in de schaduwrijke tuin. De houten stoelen en bankjes zijn ruim opgesteld waardoor je er heerlijk kunt bijkomen te midden van het groen. Kom je hier ’s avonds laat aan, dan biedt de 24-uurs receptie uitkomst. Liever een ontbijtje en famille? Laat eens een ontbijtbuffet op je kamer bezorgen.

Strategische ligging

Hôtel Alhambra ligt in de favoriete wijk Le Marais, op steenworp afstand van de Place de la République. Bonus: het Cirque d’Hiver is om de hoek!

  • Eigen parkeergelegenheid
  • Bloemrijke binnentuin
  • Leuke locatie
Wijk:

Metro: Oberkampf

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hotel Les Jardins du Marais binnenplaats Puur Parijs