Generator Hostel Paris

9 – 11 Place du Colonel Fabien

Vanaf €22

Designhostel in bruisend deel van het 10e arrondissement, spectaculair uitzicht over de stad vanaf hip dakterras. Ruim aanbod privé- en gedeelde kamers. Veelzijdige plek; inclusief loungebar en burgercafé.

Boek wel op tijd! Generator Paris kreeg immers ’t keurmerk een van de populairste hostels van de stad te zijn. Door een vrolijke mix aan stijlen zit je in een verrassend cool decor: oosterse tapijten, graffiti en Deens design. Bovendien is er van alles te doen. Luister naar een dj in de kleurrijke lounge van Le Club, zet je tanden in een sappige burger in Café Fabien of chill-out op ’t dakterras van bar Le Rooftop met adembenemend uitzicht op de Sacré Coeur en Montmartre.

Slaap na al deze activiteiten tussen knisperend frisse lakens in een splinternieuwe kamer met of zonder balkon. Maar zoals gezegd: wees er snel bij!

  • Toplocatie bij het hippe Canal Saint-Martin
  • Dakterras met spectaculair uitzicht
  • Ruime keuze aan kamers: zowel privé als slaapzaal

Metro: Colonel Fabien

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"5000","fade":"false","speed":"300","arrows":"true","dots":"false","loop":"true","nav_slide_column":5,"rtl":"false"}
0
Hôtel EdgarHotel OFF Paris Seine