Au Pacific Hôtel

11, rue Fondary

Vanaf €80

Op zoek naar een betaalbaar hotel op een toplocatie? Voor jou alleen of juist het hele gezin? Au Pacific Hôtel biedt het allemaal. Èn op 15 minuten lopen ligt de Eiffeltoren! Ook het Ile aux Cygnes, een rechthoekig eiland in de Seine is in de buurt. Dé favoriete wandelroute van veel Parijzenaars. Bonus? Hier heb je ook weer uitzicht op de Eiffeltoren.

Klassiek Frans

Dit klassiek Franse hotel heeft eenvoudige, maar super schone kamers. Bloemenspreien, ruitjes gordijnen, warme gele en rode tonen maken het tot een knus geheel. De kamers aan de achterzijde zijn extra rustig. De kamers boven hebben allemaal een klein balkon. Het hotel ligt in een vrij chique woonwijk van het 15e arrondissement.

Familiehotel

Au Pacific Hotel is een klein familiehotel. Het wordt sinds begin 20e eeuw gerund door 5 generaties vrouwen. Ooit was het een doordeweeks pension voor tijdelijke arbeiders. De trein, le Pacific, waarnaar het hotel vernoemd is, bracht hen op en neer naar hun gezinnen op het platteland. Eigenaresse Michèle vertelt vol trots over haar familietraditie en over het hotel. Al het beddengoed en spreien bestellen ze nog steeds trouw bij een klein Parijs familiebedrijf. Ook de schilder die de ietwat gedateerde muurschilderingen verzorgt is een oude bekende van de familie.

  • Zeer betaalbaar
  • Eiffeltoren op 15 minuten loopafstand
  • Familiekamers mét balkon
0
Hotel OFF Paris Seine