hotel henriette retro lampen zitbank Puur Parijs

Hôtel Henriette

9 rue des Gobelins

Vanaf € 89

Hôtel Henriette is een boetiekhotel, gelegen vlakbij de pittoreske rue Mouffetard. Dankzij de mix van Scandinavisch design en bij elkaar verzamelde objecten is het zowel trendy als intiem.

au-pacific-hotel-kamer-1

Au Pacific Hôtel

11, rue Fondary

Vanaf € 80

Op zoek naar een betaalbaar hotel op een toplocatie? Voor jou alleen of juist het hele gezin? Au Pacific Hôtel biedt het allemaal. Èn op 15 minuten lopen ligt de Eiffeltoren! Ook het Ile aux Cygnes, een rechthoekig eiland in de Seine is in de buurt. Dé favoriete wandelroute van veel Parijzenaars. Bonus? Hier heb je ook weer uitzicht op de Eiffeltoren.

Generator Hostel Paris

9 – 11 Place du Colonel Fabien

Vanaf € 22

Designhostel in bruisend deel van het 10e arrondissement, spectaculair uitzicht over de stad vanaf hip dakterras. Ruim aanbod privé- en gedeelde kamers. Veelzijdige plek; inclusief loungebar en burgercafé.

The Loft Boutique Hostel kamer 5

The Loft Boutique Hostel

70 rue Julien Lacroix

Vanaf € 36

Een modern hostel, om de hoek bij het park Buttes Chaumont in het noorden van Parijs. Het mooi gerenoveerde oude pand is smal en langgerekt, wat het hostel een knusse uitstraling geeft.

Hôtel de la Mare

20 rue de la Mare

Vanaf € 55

Spotgoedkoop, comfortabel hotel in onontdekt deel van Parijs. In het hart van de wijk Belleville en met lijn 2 op vijf minuten loopafstand zit je zo in het centrum van Parijs.

Timhotel Nation terras

Timhotel Nation

5-7 rue d’Avron

Vanaf € 60

Fleurig en rustig budget hotel om de hoek bij Père Lachaise, in gezellig deel van het 20e arrondissement. Met lijn 2 om de hoek zit je vliegensvlug in hartje Parijs.

Hôtel Mistral

Hôtel Mistral

24 rue Cels

Vanaf € 90

Hôtel Mistral is topstaaltje van modern design, met tuin én literair liefdesverleden, gelegen in levendige theaterwijk Montparnasse.

Hôtel Montmartre

Hôtel Montmartre

16 rue Ramey

Vanaf € 90

Aan de voet van Montmarte met uitzicht op de Sacré-Coeur, waan je je in het Parijs van de 19e eeuw met haar slingerstraatjes en nauwe steegjes.

Hotel Scenic slaapkamer spiegel Puur Parijs

Hôtel Océanic

17 rue de la Pépinière

Vanaf € 95

Romantisch, eenvoudig, verrassend ruime kamers in het chique 8e arrondissement op 5 minuten lopen van de Champs Elysées – een reis terug in de tijd met moderne faciliteiten.

Hôtel des Métallos

50 rue de la Folie Méricourt

Vanaf € 95

Leuk, klein hotel voor fijne prijs. Hotel des Métallos ligt in een hippe buurt, om de hoek van de bruisende uitgaanswijk Oberkampf. De naam van het hotel refereert aan het industriële verleden van de wijk.

Hotel Pratic slaapkamer Puur Parijs

Pratic Hôtel

9 rue d’Ormesson

Vanaf € 95

Goedkoop en eenvoudig hotel. Fantastische locatie aan meest romantische pleintje van de Marais: Place Sainte Cathérine.

La maison Montparnasse

La Maison Montparnasse

53 rue de Gergovie

Vanaf € 110

Hotel La Maison Montparnasse is een fleurig modern hotel in een levendige volkswijk, niet ver van Tour Montparnasse. Het idee van de eigenaren is simpel: een charmant hotel voor een redelijke prijs. De frisse kamers hebben een moderne inrichting en aan de achterkant van het hotel ligt een heerlijk stille binnenplaats, dus ons advies is: […]