Boek_hier_125x125_150402     The Loft Boutique Hostel

70, rue Julien Lacroix

Vanaf € 36

Een modern hostel, om de hoek bij Buttes du Chaumont in het 20e. Het mooi gerenoveerde oude pand is smal en langgerekt, wat het hostel een knusse uitstraling geeft.

Reis je alleen, met twee, of met een clubje naar Parijs voor een klein budget? Zeker in Parijs is een jeugdherberg soms interessanter dan een budget hotel. De kamers van The Loft Boutique Hostel zijn kleurig ingericht en goed uitgerust. Het aanbod varieert van 2, 4, 5, 6 en 8-persoonskamers. Verschillende terrassen nodigen uit voor een drankje en een ontmoeting. Het hostel ligt in de multiculturele wijk Belleville. Deze wijk is onderdeel van het 20e arrondissement en het ontdekken waard: net achter het hostel, op de heuvel van Buttes du Chaumont vind je een van de mooiste uitzichten van Parijs. Met lijn 2 om de hoek zit je ook zo bij alle hotspots en bezienswaardigheden. Eten en uitgaan doe je bij uitstek in het 11e arrondissement aan de overkant van Boulevard de Belleville. Liever écht low budget? Kook zelf! De keuken ligt gezellig aan de rumoerige straatkant.

Wat te doen in de wijk Belleville?
Voor Parijs tips voor de wijk Belleville, klik hier. Puur Parijs komt voor elke wijk met originele bezienswaardigheden. Wil je Parijs buiten de gebaande paden ontdekken? Meld je hier aan voor het gratis Puur Parijs Magazine en ontvang vier keer per jaar originele tips in je mailbox!


20e arrondissement
Wijk: Belleville
Metro: Belleville