Au Pacific Hôtel - Puur Parijs

Hôtel Alhambra
13 rue de Malte           NIEUW!

Vanaf € 95

Hôtel Alhambra is een fleurig hotel dat zeer hoog scoort op prijs-kwaliteitverhouding. Met een binnenplaats van 500 vierkante meter én privéparkeergelegenheid is dit een tophotel voor gezinnen.

Meer…

Au Pacific Hôtel - Puur Parijs

Hôtel Henriette
9 rue des Gobelins

Vanaf € 89

Hôtel Henriette is een boetiekhotel, gelegen vlakbij de pittoreske rue Mouffetard. Dankzij de mix van Scandinavisch design en bij elkaar verzamelde objecten is het zowel trendy als intiem.

Meer…

Au Pacific Hôtel - Puur Parijs

Au Pacific Hôtel
11, rue Fondary

Vanaf € 80

Op zoek naar een betaalbaar hotel op een toplocatie? Voor jou alleen of juist het hele gezin? Au Pacific Hôtel biedt het allemaal. Èn op 15 minuten lopen ligt de Eiffeltoren! Dit klassiek Franse hotel heeft eenvoudige, maar super schone kamers.

Meer…

Generator Paris - voorgevel 400 px

Generator Hostel Paris
9 – 11, Place du Colonel Fabien

Vanaf € 22 (gedeelde kamer)
Vanaf € 70 (privékamer)

Designhostel in bruisend deel van het 10e arrondissement, spectaculair uitzicht over de stad vanaf hip dakterras. Ruim aanbod privé- en gedeelde kamers. Veelzijdige plek; inclusief loungebar en burgercafé.

Meer…

Stapelbedden in The Loft Boutique Hostel - Puur Parijs

The Loft Boutique Hostel
70, rue Julien Lacroix

Vanaf € 36

Moderne jeugdherberg, om de hoek bij Buttes du Chaumont in het 20e. Het mooi gerenoveerde oude pand is smal en langgerekt, wat het hostel een knusse uitstraling geeft.

Meer…

Knusse kamers in Hôtel de la Mare - Puur Parijs

Hôtel de la Mare
20, rue de la Mare

Vanaf € 55

Spotgoedkoop, comfortabel hotel in onontdekt deel van Parijs. In het hart van de wijk Belleville, en met lijn 2 op vijf minuten loopafstand zit je zo in het centrum van Parijs.

Meer…

Heerlijk terras van Timhotel Nation - Puur Parijs

Timhotel Nation
5-7 rue d’Avron

Vanaf € 60

Fleurig en rustig budget hotel om de hoek bij Père Lachaise, in gezellig deel van het 20e arrondissement. Met lijn 2 om de hoek zit je vliegensvlug in hartje Parijs.

Meer…

Frisse voordeur van Hôtel Mistral in de volkswijk Montparnasse, lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Hôtel Mistral
24 rue de Cels

Vanaf € 90

Hôtel Mistral is een topstaaltje van modern design, met tuin én literair liefdesverleden, gelegen in levendige volkswijk Montparnasse.

Meer…

Hôtel Montmartre
16 rue Ramey

Vanaf € 90

Waan je in het Parijs van de 19e eeuw met haar slingerstraatjes en nauwe steegjes, aan de voet van Montmarte met uitzicht op de Sacré-Coeur.

Meer…

Kamer in het Hôtel Océanic

Hôtel Océanic
17 rue de la Pépiniere

Vanaf €95

Romantisch, eenvoudig met verrassend ruime kamers. In het chique 8e arrondissement op 5 minuten lopen van de Champs Elysées – een reis terug in de tijd met moderne faciliteiten.

Meer…

Hôtel des Métallos
50 rue de la Folie Méricourt

Vanaf € 95

Leuk, klein hotel voor fijne prijs. Hotel Métallos ligt in vlotte buurt Folie-Méricourt, om de hoek bij het bruisende Oberkampf. De naam is een knipoog naar het industriële verleden.

Meer…

Pratic Hôtel - Puur Parijs

Pratic Hôtel
9 rue d’Ormesson

Vanaf € 95

Fantastische locatie aan meest romantische pleintje van de Marais: Place Saint Cathérine. Betaalbaar en eenvoudig hotel.

 Meer …

La Maison Montparnasse
53 rue De Gergovie

Vanaf €110

La Maison Montparnasse is een fleurig modern hotel in een levendige volkswijk, in het 14e arrondissement niet ver van Tour Montparnasse. Het idee van de eigenaren is simpel: een charmant hotel voor een redelijke prijs.

Meer …