Ga jij met ons mee naar Parijs?

Puur Parijs biedt exclusieve dagtrips en meerdaagse Tours. Mijn naam is Béatrice. Ik werk samen met gidsen & fotografen die er wonen of die de stad op hun duimpje kennen. Wij laten jou Parijs van een heel andere kant laten zien en beleven. Hieronder lees je meer over de Tours van Puur Parijs.

Scroll verder en bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod in dagtrip & tours

PARIJS MET ANDERE OGEN

Een verrassende dagtrip om jou op een andere manier naar Parijs te laten kijken en de stad te doen beleven. Voor jou als je ’t leuk vindt om te fotograferen en daar ook beter in wil worden. In een klein groepje van gelijkgestemden ga je op ontdekking tijdens deze dagtrip Parijs fotografie.

De vaste fotograaf van Puur Parijs, Mildred Theunisz neemt jou graag mee op stap. Je gaat mee naar – minder bekende wijken – waar zij graag rondloopt om te genieten van de stad én op zoek naar dat ultieme shot. Ze vertelt over straat- en reisfotografie. Maar je gaat vooral zelf aan de slag met je camera of telefoon. Mildred laat je aan de hand van tips en opdrachten zien hoe je op een andere manier naar Parijs kan kijken. Én betere foto’s leert maken.

De nadruk zal liggen op kijken naar licht, kleur, compositie, en hoe je een gevoel krijgt voor kansen op een goed shot. we werken in kleine groepen (max. 6 p) waardoor er voldoende aandacht en begeleiding is.

MINDFUL IN PARIJS

Mindfulness coach Béatrice neemt jou mee door de stad Parijs en leert hoe je je voor ongewenste prikkels kunt afsluiten voor meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf.

In de westerse wereld worden we overspoeld met prikkels van buitenaf en To-Do lijstjes die we onszelf opleggen. Zelfs als we op reis zijn! We luisteren teveel naar onze gedachten en te weinig naar ons lichaam.

Parijs is een drukke stad, maar er zijn ook zoveel heerlijk rustige plekjes. Het leent zich als optimaal decor om te leren hoe je je voor ongewenste prikkels kunt afsluiten en je beter kunt richten op het zien, horen, proeven, voelen en ruiken.

Ga mee op een ontdekkingstocht vanuit de buitenwereld naar je binnenwereld, zodat je weer bewust en in het moment kunt genieten voor een plezieriger en ontspannen leven.

ZINTUIGEN TOUR

Béatrice heeft Puur Parijs opgezet en samen met haar team neemt ze mensen mee van over de hele wereld om Parijs op een bijzondere manier te leren kennen. Het unieke van deze tour is dat Béatrice de tour zelf verzorgt en aanwezig is in Parijs om met een kleine groep Parijs te gaan zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Dit is de meest exclusieve tour die Puur Parijs aanbiedt, waarbij alles draait om genieten en om de zintuigen.

Zo neemt zij je mee naar een avond waar zangers de hoofdrol hebben, maar waar ook de smaak, het zicht en de geur een belangrijke aandeel leveren aan de ervaring. Je neemt een kijkje in een parfumhuis waar een beroemde parfummaker je kennis laat maken met de rauwe ingrediënten zodat jij ontdekt wat jouw favoriete parfum/geur is die je vervolgens mee naar huis neemt. Je kijkt uit over de daken van Parijs met een apéro in de hand en proeft van wijn en Parijse hapjes een onbekende wijnbar waar je normaal als toerist niet zult komen.

Onze nieuwste Parijs Insiders Tips

0