Hôtel les Dames du Panthéon - Puur Parijs

Hôtel les Dames du Panthéon

19, Place du Panthéon

Vanaf € 165       NIEUW!

Hôtel les Dames du Panthéon ademt luxe en weldaad. De spiraal van trappen met dierenprint, zes verdiepingen met kokette kamers, de zijdeachtige chinoiserie, rode en zwarte boudoirs en verleidelijke baden op pootjes.

Meer…

Hôtel Panache - Puur Parijs

Hôtel Les Jardins du Marais

174 rue Amelot

Vanaf € 125       NIEUW!

Hôtel Les Jardins du Marais is een familiehotel in het 11e arrondissement, nabij de fameuze wijk Le Marais. Relax in de royale Parijse binnentuin, terwijl de kinderen er veilig ravotten.

Meer…

Hôtel Panache - Puur Parijs

Hôtel Panache
1 rue Geoffroy-Marie

Vanaf € 130

Hotel Panache is een modern hotel met een stevige knipoog naar de jaren ’50. Gelegen in het 9e arrondissement, op steenworp afstand van les Grands Boulevards én naast de chique buurt van de Opéra.

Meer…

Hôtel OFF Paris Seine - Puur Parijs

Hôtel OFF Paris Seine
20-22 Port d’Austerlitz

Vanaf € 160

Hotel OFF Paris Seine opende onlangs haar deuren voor een unieke belevenis: slapen òp de Seine. Gelegen in een moderne wijk voelt dit boothotel ondanks zijn strakke design als een cosy cocon, die tevens is voorzien van een bar met terras én mini-zwembad.

Meer…

Hôtel Edgar - Puur Parijs

Hôtel Edgar
31 rue d’Alexandrie

Vanaf € 185

Hotel Edgar is een creatieve verrassing in een onbekend deel van het 2e arrondissement. Alle kamers in Hotel Edgar zijn ingericht door verschillende kunstenaars. Elke kamer laat niet alleen een goed doordacht idee zien, maar de uitvoering is ook nog eens subliem.

Meer…

Hôtel Joséphine - lobby - Puur Parijs

Hôtel Joséphine
67, rue Blanche             NIEUW!

Vanaf € 130

Gezellig boutique hotel in het bruisende Pigalle. Vlakbij de beruchte en beroemde Moulin Rouge en 20 minuten lopen van de Sacré-Coeur. Het hotel ligt in de luwte van al deze drukte aan de rustige kant van Boulevard de Clichy.

Meer…

Hôtel B Square
11 rue des Batignolles

Vanaf €110

Modern, fris en fair geprijsd hotel in gezellige woonwijk Batignolles. Treed in de voetsporen van de Impressionisten; geef je ogen de kost vanaf terrasjes op Square Batignolles.

Meer…

Hôtel Baudin
113 avenue Ledru Rollin

Vanaf € 115

Gezellig familiehotel met ruime kamers voor goede prijs. Levendige Place Léon Blum op steenworpafstand. Ervaar puur Parijs met uniek uitzicht op Eiffeltoren of Sacré Coeur.

Meer…

Hôtel Bellan
20 rue Leopold Bellan

Vanaf € 130

Locatie is het toverwoord bij hotel Bellan. Het ligt bij zo’n beetje álles in de buurt: Les Halles, Musée du Louvre, winkel- wandelgebied van Rue Montorgueil en natuurlijk Centre Pompidou.

Meer…

Hôtel Design Sorbonne
6 rue Victor Cousin

Vanaf € 140

Stijlvol en intiem hotel in het beroemde Quartier Latin. Van het ontvangst tot de fleurige kamers; alles is hier goed verzorgd.

Meer…

Mama Shelter Paris
109, Rue De Bagnolet

Vanaf € 160

Sexy hotel voor een schappelijke prijs. Mama Shelter biedt sfeervol restaurant, trendy bar, hypermoderne werkruimtes, funky slaapkamers en fijne balkons met uitzicht.

Meer…

Hôtel Bastille Spéria
1 rue de Bastille

Vanaf €175

Hôtel Bastille Spéria is een charmant hotelletje gevestigd op een toplocatie: je bent op één minuut lopen van de Bastille, om de hoek bij de Marais en in drie stappen in één van de leukste winkelstraten van Parijs, rue Saint Antoine.

Meer…

Hôtel Fabric
31 rue de la Folie Méricourt

Vanaf € 180

Heerlijk hip hotel in een deel van het 11e dat nog ontdekt moet worden. Puur genieten in de trendy bar, comfortabele kamers en fantastische buurt.

Meer…

Hôtel Mansart
5 rue des Capucines

Vanaf € 185

Hotel Mansart is een ouderwets klassiek hotel in een zeer chique wijk in het 1e arrondissement om de hoek bij Place Vendôme. Slapen doet men hier op stand tussen 19e eeuwse olieverfportretten en antiek meubilair.

Meer…